Summa sidvisningar

måndag 28 maj 2018

Mors dag

Hela helgen har gått i mors dags tecken.

Lördagen startade med gräsklippning och plock i rabatten. På eftermiddagen red vi en stund men himmel så varmt och kvalmigt det blev. Prince och Hassel fick stå inne efter träningen och fick komma ut när vi kom hem på natten. Prince hade nog legat en stor del av tiden, hahaha så smutsig på hela högersidan och sömniga ögon när vi klev in i stallet och tände upp ljuset. På kvällen körde vi till Tygelsjö och firade hos Rikards föräldrar med grillning och marängsviss.

Puss på mammas älskling 💘
Rikard stod för grillningen då han är en mästare på att grilla och det var så himla goda tillbehör till. Vi gick en sväng i byn för att smälta maten och blev attackerade av myggor stora som helikoptrar 😩 De stack igenom byxor och allt.. Bortsett ifrån det så var det en ljummen härlig kväll att promenera i.

Söndagen var vi hos min syster i Löberöd och firade med en riktigt god lasagne och rabarberpaj. Innan på dagen så tog vi det lugnt hela familjen.

Inga sysslor och pållarna fick en riktigt lugn och dåsig dag i hagen. Vi passade på att sova en längre stund och drack morgonkaffe på terrassen, vilket vi alltid gör vid denna tiden på på året. Eftermiddagen spenderades i skogen med en lång och varierad terräng 😌

Inga kommentarer: