Summa sidvisningar

måndag 10 oktober 2011

Tur med närhet till ridhus;)

Igår jobbade vi med Baloo en mycket kort stund och han vet om att han är stor kan jag säga;) Vi jobbade på med förtroende och ömsesidig respekt..Vi bad honom att backa ifrån oss då han gärna vill smyga upp i "knät" på oss;) Vi jobbade med avslappning av nacke och hals och vi kom en lite bit men det är långt kvar..
Efter 15 minuter började han så smått förstå vad vi menade och då avslutade vi.

Snabb reaktion i huvudkontroll:





Jag red Chester och vi jobbade på med roll-backs och det börjar lossna ordentligt nu.. Tränade mycket på en hand oxå och det gick över förväntan:)
Han har blivit så lugn och fin, lösdriften gör underverk:)

Idag regnar det konstant hela tiden, suck. Så var det så fint igår.
Idag har Vi ridit i ridhuset med Chester och Mighty och Sabina fick jobba med halvhalter, halt, rygga och rida serpentiner samt halvt igenom.. Det gick bra och Sabina och Mighty blev drillade av Rikard:) Vi låter Mighty gå i fri form med huvudet men coachar henne nedåt och fram och hon har blivit starkare i bakdelen nu:)

Här börjar hon sätta in under sig bättre efter en halvhalt:) Lång väg kvar men snart så. MEn man ser små framsteg för varje vecka som går. Förtorendet börjar vi få men i vissa situationer hon kommer ihåg blir hon rädd om bakbenen ännu..




Nu i eftermiddags så var vi och masserade ett varmblod som vi varit hos några gånger och nu var han såå fin i ryggen. Hur kul som helst:)

Inga kommentarer: