Summa sidvisningar

tisdag 14 april 2015

Klassrummet

Idag har vi kört två långa pass med djup muskulatur, hästens naturliga behov och kroppsmedvetenhet.
Jag hade väldigt hög energi i klassrummet och vi hade många givande diskussioner om allt som rör häst, ägare, ryttare, bilförare? Kommunikation, Transport, klaustrofobi aggressivitet och nervöst beteende och avstängdhet.

Vi startade 9.00 och avslutade 16.40 med lite efterprat och rådgivning. När jag kom in i vårt vardagsrum så kom tröttheten och jag stupade i soffan. Michel var också trött och lade sig sidan om. Klockan 18.30 väckte Rikard oss att maten var klar. Pannbiff, potatismos, lingonsylt och saltgurka blev vi serverade. Det var gudomligt gott och mysigt att samlas kring bordet och småtjattra med varandra.

Efter maten blev det 20 minuters vila till och sedan bar det ut i stallet för att mocka, borsta och pussla om våra vänner. De har sällskap av en gullig islandshäst som en elev har med sig som tittar så nyfiket på oss och hästarna. När vi var klara så var det dags för kvällsmaten som består av lucern, betfor, mineraler och hösilage.

Bilden är ett år gammal på Prince och mig


Det är kyligt och ruggigt och hade det inte varit för att det är ljust längre och fåglarna sjunger så hade jag trott att det är höst ;) Så en varm dusch var så härligt och sedan slänga sig i soffan igen med en god kopp kaffe.

Imorgon blir det en liten stund i skolsalen och resten av dagen ska vi spendera i ridhuset och stallet. Josefine kommer och jobbar imorgon hos oss med att lära ut muskulatur och massage. Ska bli så roligt och träffas igen. Det är så tryggt att arbeta med en person som Josefine som är lugn och proffsig och tänker likadant som oss angående hästar mm.

Inga kommentarer: