Summa sidvisningar

söndag 4 augusti 2013

Den blå planeten

Igår var vi i Danmark med min systers familj och besökte den blå planeten. Det är väldigt vackert med alla fina fiskar och andra djur. Det var lite nostalgi från tiden vi hade saltvattens akvarium.

Det blev en heldag då vi på kvällen gick på Ströget och åt buffè. Vi gick i flera timmar och det har varit lite ömt under fossingarna idag ;)
Det stod två män och blåste megastora såpbubblor och en man som målade tavlor som barnen blev alldeles fascinerade av. Härlig stämning med gatumusikanter och massor med cykeltaxi. Ungdomar som cyklade omkring med två tre vuxna bak på en vagn. Jag beundrar dem att de orkade i den värmen som kvällstid låg på 26 grader.

Idag har vi varit på Hörbybadet med kära mor och en kompis till Michel. Det var så skönt att bada och sedan ligga och slappa en bra stund i solen. Barnen simmade och dök och busade i två och en halv timme sedan for vi hem för att äta kräftor. Det var så himla gott och i väntan på att Rikard skulle grilla färdigt sin mat så bjöd han mig på en super god drink. Två riktigt helbra dagar.. Tänk att vi fick en riktig sommar till följd av en riktig vinter.

Här följer en fotobomb på den blå planeten och liite annat ifrån Danmark.

Inga kommentarer: