Summa sidvisningar

fredag 16 december 2011

Nya yrkes utbildningar till Hösten

Yrkes utbildning till ATS Diplomerad Hästmassör & Sadelexpert med fokus på hästryggen och ryttaren i sadeln och sadelutprovning.

Hästpsykologi ingår också i denna utbildning.
6 träffar à 2 heldagar varje träff. 23 695:- inklusive moms

Med start 21 augusti-2012 Vårt ordspråk: vi ser HELA hästen!
Mer info kommer till våren!
------------------------------------------------------

Yrkes utbildning Diplomerad Sadelexpert
med fokus på hästryggen och ryttaren i sadeln och sadelutprovning. Start 23 augusti-2012

Med 4 träffar à 2 heldagar varje träff. 8 695:- Du som är diplomerad hästmassör av oss på ATS utbildningar får 3 000:- i rabatt på vid anmälan av denna utbildning.
Mer info kommer till våren!
-----------------------------------------------------

Yrkes utbildning till ATS Diplomerad Hästmassör med hästpsykologi.17 695:- Med start 21 augusti-2012 Vårt ordspråk: vi ser HELA hästen!

4 träffar à 2 heldagar varje träff.
-----------------------------------------------------

Horse Connections Coach
18 695:- Med start den 9 maj 2012
* Distans utbildning som ligger på 13 månader, med träff ca 1 gång i månaden.
* Horse Connections Coach går ut på att stötta en instruera ägaren och hästen med deras personliga utveckling på ett positivt vis med att styrka förtroendet mellan häst och människa.
* Du hjälper ekipage att uppnå sina mål.
* Instruera hästen och dess ägare till att lösa uppstådda problem med hjälp av kroppsmedveten kommunikation som är grunden i kommunikationen med hästen.
* Du lär dig bemöta och jobba med olika individer såsom aggressiva hästar, nervösa hästar och hästar med hög rang och hästar med låg rang.
* Du kommer lära dig att palpera efter smärta i hästens mjukdelar och lägga en avslappnings massage. Då detta är bra för hästar som mår psykiskt dåligt.
* Denna kurs har du: som arbetar med hästar och hästmänniskor stor nytta av. Kursen innebär att du som människa skall få ett ledarskap som skall bygga på förtroende och respekt gentemot varandra och hästens välmående psykiskt och fysiskt.
* Du som har hästen som hobby kommer att utvecklas som hästmänniska, och få en bättre relation och förståelse till din häst.
* Du lär dig att förbereda hästen inför inridning då hästen kommer känna sig säkrare med dig som vägledare inför sin uppgift.
* Etik: Bestämmelser för uppförande och inställning till häst och människa.
* Du har helst med egen häst på utbildningen. Du skall jobba med 8 praktik hästar under utbildningen som du skall föra journal över.
* Ridteknik i naturlig dressyr samt western teknik så du kan instruera ryttare och häst i detta.

Inga kommentarer: