Summa sidvisningar

onsdag 14 december 2011

Tre intensiva veckor har gått!

Då var ytterligare 5 elever diplomerade..

De kämpade på både igår och idag med muskler, muskler och muskler;) Funktion, origo insertio så pennan och knogarna glödde;)

De har pluggat och jobbat hårt detta året som gått och det har gett resultat!

Vi är såå stoolta över er.. Ni är så duktiga:)

igår kämpade de på med det teoretiska slutprovet medan regnet öste ner utanför.


Idag har de avlagt ett praktiskt prov och vi gick igenom journalerna. Hur allting faller på plats när man har kunskapen hur muskelen fungerar och var den har sitt ursprung ocg fäste.vilka muskler som samarbetar och vilka som är agonister och vilka som är antagonister.

Bra jobbat tjejer!


Diplomerade elever: Från vänster: Jannie Nilsson, Emma Jensen, Isabella Lenke och Linda Ogenhag.. Ej med på bild Maria Roth som också fick sitt diplom idag.

---------------------------------------------------------------
Vi har under veckan jobbat med Alaska och hon tänker mer framåt:) Vi har blandat träningen avsuttet och uppsuttet och joggat med henne så att hon går före och det har funkat super bra! Nu ska sötnosen snart åka hem och fira jul med matte och husse:)
---------------------------------------------------------------

I lördags var vi på Bökerberg på hästens dag och det var super kul.. Många kända ansikten denna dag och fantastiska fina uppvisningar. En välorganiserad och mycket trevlig dag som vi gärna åker tillbaka på nästa år:)

Inga kommentarer: