Summa sidvisningar

fredag 17 oktober 2008

Går lite tillbaka i tiden

27/9: Idag red jag chester ute på stubben, och vi cantra 3 längor. Det blev en hel del bocksprång, men gu va vi hade kul. Känner mig bättre o bättre i ryggen, men det krävs kiropraktor o massage, 1 gång i veckan än så länge. Föll av lite olyckligt i november och har lyft för mycket hösilage balar, men de è bare o bit ihop, hihi.

28/9: Galloppat med min gamla dam i westernsadel, vilken härlig känsla o vilket härligt väder..

2/10: Idag har vi filmat, horsemanship övningar på dvd. Vi kommer använda dvd.n på våra distanskurser. Spinell xx, och Chester ox fick bli våra filmstjärnor. Ikväll kom vår nya träningshäst en arab valack på 3 år som, skall vara hos oss till februari, en mysig "stor" kille på 160 cm.

10/10: Nu har vi fått 2, nya träningshästar, Dasz som är en söt arab på 160 cm!, som skall vara här en längre tid för inridning. Buddy en korsning mellan halvblod o ponny som är hur charmig som helst, som skall tränas i ledarskap och ridning, i en månad.

Tisdag och onsdag gick vi på utbildning för John Moore, en mycket duktig "Westernkarl" . Det blev mycket teknik i sadeln, samt ledarskap på marken. Det är så viktigt att uppdatera sig själv hela tiden och lyssna på hur andra jobbar.


Jag och Chester ox, kom varandra ännu närmre och John tyckte han var en mycket klok o fin häst som jag kommer ha mycket trevligt med i framtiden.

Johanna hade Spinell xx på utbildningen och de kom jättebra överrens. Spinell är speciell och det tar ett tag och lära känna henne. Tänk "gamlan" snart 24 år är med ute ännu, det är för HÄRLIGT!

Vi ska på utbildning, så snart vi kan igen för John, it al make sense..

15/10 Har hängt och tränat ledarskap med Dasz nu, och det har gått bra. Buddy har ledarskapet också gått bra med, det är två helt olika individer och det är intressant och jobba med. Chester och jag har jobbat med övningarna vi fick av John och igår hoppade vi lite. Johanna och Pauline tränade tömkörning i går med Mimsan och det var en del arbete med det. Pauline fick ställa upp som "lärare", det blev tömkörning på volt.

Idag har Johanna o Michel kört med Hassel ute på stubben, de var en aning blöta när de kom tillbaka. Det fick bli te och tilltugg, när de kom in.

Inga kommentarer: