Summa sidvisningar

torsdag 13 juni 2013

Massage och NH-Hästpsykologi......


Mina händer funkar just nu ;) Så vi har varit ute på en hel del massage behandlingar och sadelutprovningar i dagarna.

Ridtravare, Ponnies och halvlod och araber har fått massagebehandlingar. Det är så kul att massera och hjälpa hästen att bli av med musklelknutor, kramper och slaggprodukter.. Att se deras ögon bli mjuka och de tittar så kärleksfullt på en när de väl förstått att det här hjälper. Innan de vet så kan det bli lite sura miner och tror jag det. Du har väl själv blivit masserad någongång. Då kan vi männsikor pipa till men hästen måste visa med att grina illa få gå ifrån och kanske rentav hota om det gör förbaskat ont.
----------------------
Jag efterlyser fler bättre begagnade sadlar att sälja för kunds räkning. Jag är ute efter allround samt hoppsadlar. Dressyr sadlar också men just nu är efterfrågan mest efter hoppsadlar. 16,5 tum-17 tum samt normal mot bred bom.
---------------------

Vi har varit ute på nh träningar hos kunder också i dagarna och det är så underbart att se vilket samspel det börjar bli efter en tids träning... Positiv energi det är vad det ger :)

Vi har varit ute hos en känd bloggare för massage hos hennes häst. En riktigt fin och rolig kille.. Vi masserade utomhus och vädret var alldelse underbart. En ljum sommarkväll precis som det ska vara :) Lite sadelutprovning hann vi också med.

"Foto: Elvira Lagerström Dyrssen, baraelvira.se"

Inga kommentarer: