Summa sidvisningar

fredag 27 december 2013

Annandagen

Annandagen firades i Tygelsjö hos Rikards föräldrar. När vi närmade oss byn så stod det en kille långt ut i åkern med sin bil. Som tur var har vi alltid spännband och linor i bilen. Vi blev några stycken  som stannade och hjälpte till och tillslut hade vi fått upp honom ur åkern.

Dynga och lera och regn, fy fasiken vilket äckligt väder det var. När vi kom fram så var det riktigt gott med glögg att värma sig med.

Det vankades mer julmat och klappar och ännu en omgång julklappsspel :)

Efter middagen så gick vi en runda igenom byn med lilla Bonnie (svart liten pudel) och det var skönt att låta maten sjunka innan klapparna.

Efter klappar och spel så satt barnen och lekte med sina nya saker och vi vuxna satt och pratade en stund. Michel är överlycklig som nu kan köpa sig vad han önskat sig. :)

När vi kom hem skulle hästarna komma in och få sin nattamat. Det finns inget härligare än att komma hem till sina underbara vänner och höra deras gnäggningar som för att säga - Hej vi har saknat er :)

När de kom in var de inte särskilt hungriga då de hade hö kvar i hagen. De stod och tittade på oss och undrade om vi inte skulle hitta på något, hahaha sötnosar :)



Inga kommentarer: