Summa sidvisningar

onsdag 23 maj 2018

Sommarvärme

Det är helt otroligt vilken värme vi har nu i Maj. På ett vis härligt och på ett vis lite synd då alla juniblommor kommer vara utblommade i just Juni.

Idag fick alla hästarna en rejäl dusch och de har sällan stått så stilla. De riktigt njöt av de svalkande strålarna. De fick en skvätt betfor med sina mineraler och vitaminer och sedan stod de och vilade middag på det.

Vi har kört med slåttern i fyra av våra hagar och fått ner alla skräppor, nässlor och tistlar. Gräset får sådan fart när detta är gjort och betet ser så "rent" ut. Nu kommer det att bli så mycket lättare att gödsla ur hagarna också. Gino fick en massagebehandling över sina G´Quadriceps, framförallt M. rectos femoris som är det raka huvudet i muskeln. De vill gärna bli spända på honom då han rejsar en hel del i hagen. Han var inte helt glad när han fick massage men väl efteråt ville han till och med stå och gosa som för att säga - Det där gjorde gott..

Idag fick jag mitt fina schabrak som syrran broderat till mig och Prince. Det blev så snyggt och det kommer användas flitigt, hihihi.



Angående Prince ox så mäter den herren snart 160 cm. Det kunde jag aldrig tro när han kom till oss för fem år sedan. En liten späd treåring som nu mer liknar ett Engelskt fullblod än en arab, hahaha.


Inga kommentarer: