Summa sidvisningar

söndag 14 juli 2013

WOW!

Igår fick vi 162 besökare på bloggen! OMG säger jag bara bli helt ställd när vi kom hem ifrån syster yster efter en helt underbar grillafton tillsammans med Anky med familj :)

Igår var det sol och värme igen och jag och syrran samt Felicia arbetade med Prince som jag arbetar för att bli mjukare i nacke och hals.. Polly blev "inklickad" av syrran och Felicia red Limbo på ängen.

Hästarna fick sedan en skön vila inne i stallet med mumsigt hö. På eftermiddagen kom Anky med Andrè för att lämna mer kläder till Felicia och med sig hade hon sina två Tollare.Två ursöta flickvovvar som busade loss med Blackie syrrans vovve och LoL mammas vovve och vår Kajsa. Det var inga problem att släppa ihop denna brokiga skara ;)

Vi satt sedan i gräset utanför mammas lilla hus och småpratade i gräset med hundarna virvlande omkring oss. Vi satt i över en timme när magen börjadde knorra på oss alla. Så då packade vi ihop oss och for hem till syrran för att grilla och bad blev det också i poolen. Livet är bra härligt med fina vänner och underbara djur.

Inga kommentarer: