Summa sidvisningar

torsdag 20 november 2008

Mamma kan rita, hon

Idag var också en sån fruktansvärd blötdag med regn, vind och hagel, hästarna var ute i 2 1/2 timme sen frös de. Christina den stackaren hade en riktig oturs dag och låste in sina nycklar i bilen..Sån tur var kunde vi lösa det. Så Christina kunde köra hem i sin egen bil..

Vi hämta Michel redan kl. 13.00 idag och körde till Malmö för att shoppa, det blev en termo-overall till mig, så varm och go, på Jula, och en pälsmössa. De kommer jag och få användning för.

På Jägersros köpcenter, gjorde vi värsta fynden, både billigt och dyrt, men mycket blev det till hela familjen.
Så skönt med ny garderob, det var ju inte igår man handlade finkläder.

Michel fick så tuffa tröjor och byxor, som han fick välja själv och det är kul han är intresserad tycker jag..
Annars blir det gärna bara jeans och tröja hemma, eller jogging och det är härligt det med för barn ska vara barn, men sen ibland è det roligt att komma till stan och göra sig fin.

Vi tog en fika med kaffe och panini och Michel fick en mjukglass, som ni förstått så älskar vi god mat,:) och vi satt i lugn och ro och prata och tittade på förbi springande människor, härligt när ,man kommer från "lannet", lite skånsk slang:)

Chester ska få ett nytt bett, tredelat, med äpplesmak, hoppas han gillar det.
Atlas och Frida ska få vars ett ben, och det kommer att tuggas i huset, det är ett som är säkert.

Sen blev det middag hos mamma, karrè, potatisgratäng och sallad mmmm..
Mamma och jag gick igenom hästens ben i genomskärning och hoven underifrån och mamma, hade ritat helt, otroligt fina bilder, tack mamma, puss och kram, från din dotter..

Atlas var med oss i stan idag, Atlas och mammas och Björns hund, Tilda mös i soffan, tänk er en rottis och en grandis, vi andra satt i vars ett litet hörn..men vad gör man inte för djuren:)

Nu har hästarna fått sin natta mat, jag gosade en stund, med var och en och de tuggade belåtet på sitt hö.

Nu ska jag natta Michel och mysa med en Scooby film, kram alla

Inga kommentarer: