Summa sidvisningar

fredag 23 september 2011

Älskade vänner.

Bilder ifrån tömkörningen av Mighty



Mighty fick massage efter tömkörningen och hennes muskler har blivit så elastsika och mjuka. Nu skall vi börja med mer krav och lite styrka med henne:)

På förmiddagen var vi i ridhuset med Mighty och vi höjde ribban en aning med dressyrarbete med skänkelvikning i halvt igenom samt serpentiner med halvhalter mellan varje omställning mellan konerna. Det var jobbigt att korta upp sig men hon gjorde väldigt bra ifrån sig.

Vi travade henne och red lätt och fältsits omvartannat hon svarde så bra framåt:)Inga konstigheter eller titta bakom sig utan fram i en jämn och fin trav..
Vi låter henne gå i sin egen form ett tag till och jobbar mer med formen ju starkare hon blir.




Sabina i sin bästa koncentration;) duktiga tjejer:)



-----------------------------------------------------------------------

Sedan igår eftermiddag så åkte jag på magont och var allmänt orkeslös:(
Idag har det varit en aning bättre:) och vi har varit i Eslöv i förmiddags med sonen.

Nu Ikväll har jag ridit Honey och det gick riktigt bra. vi red serpentiner och lite cavalletti då jag vill att hon skall trampa ordentligt med bakbenen.

Jag red i sidepull idag och hon svarade snabbare på mina signaler:)
Vi jobbade med lösgörande övningar och hon blev lite trött psykiskt men väldigt nöjd med sig själv av allt beröm;)Vi avslutade med att gosa en stund och en liten gottebit:)







Honeys vackra öga.. trött men belåten:)



Efter Honey så red jag Chester och han var såå fin idag.
Han förde sig som en riktig genleman. Cavalletti och lite trail blev det idag. Får se hur vädret blir imorgon om man kan rida ut en sväng. Idag har vi ridit mellan skurarna..

Syster ysters tös red Hassel idag:)




Michel är ju en riktig ute människa som älskar att gå på upptäcksfärd i naturen.. tror han brås lite på sina föräldrar;)

Denna kom han hem med idag en helt underbart vackert larv på ett löv. Den bor just nu i vår rabatt:)det finns massor med växter och löv och ogräs;) att övervintra i:)

Inga kommentarer: